Comunicació UGT

19 Des, 2006

Concentració dels treballadors d'Iveco durant una hora per demanar millores en les negociacions del nou conveni col·lectiu

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 11:17

Després de les mobilitzacions de la setmana passada, els treballadors i les treballadores d'Iveco España, S.L. - Irisbus, empresa filial del grup Fiat, tornaran a manifestar-se demà per demanar millores en les negociacions del nou conveni col·lectiu, iniciades fa 11 mesos, i que s'han estancat en els temes tan importants com els referents a l'absentisme laboral i l'ocupació fixa.

Demà, els treballadors del matí i de torna partit es manifestaran d'11:30 a 12:30 a les portes de la fàbrica a la Zona Franca, aturades que també repetiran els companys del torn de tarda. Així mateix, les mobilitzacions també tindran lloc a les mateixes hores els dies 20 i 21 de desembre.

Des de la MCA del Barcelonès, la UGT de Catalunya dóna suport a les mobilitzacions dels treballadors i treballadores d'Iveco (antiga Pegaso), dedicada a la fabricació i construcció de vehicles, per tal de desencallar les negociacions i aconseguir un conveni col·lectiu just i digne.

CONCENTRACIÓ TREBALLADORS I TREBALLADORS D'IVECO ESPAÑADIA: 19 de desembre de 2006
HORA: d'11:30 a 12:30 hores.
LLOC: A les portes de la fàbrica Iveco España, S.L. - Irisbus a Barcelona, C/A nº s.1 al 18 Sector C - Zona Franca (Barcelona)



Comentaris

    Powered by LifeType