Comunicació UGT

11 Gen, 2007

La UGT convoca els treballadors i les treballadores dels bingos de tot Catalunya a tres jornades de vaga

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 16:57

RECLAMEN MILLORES SALARIALS I DE LES CONDICIONS DE TREBALL

La UGT de Catalunya convoca els treballadors i les treballadores dels bingos de tot Catalunya a tres jornades de vaga els propers 12, 19 i 26 de gener.

Aquesta és la resposta a l'immobilisme de la patronal després de la concentració dels empleats del sector el passat 12 de desembre per exigir un augment dels salari de 30 euros per als exercicis de 2006 i 2007. L'última oferta de la patronal ha estat d'incrementar aquesta quantitat fraccionada en els quatre propers anys, una oferta que els treballadors consideren indigne. Actualment, els empleats dels bingos cobren només 800 euros al mes, un quantitat irrisòria si, a més, es té en compte que es tracta d'un sector amb gran majoria de dones i on la conciliació laboral és de les més complicades, amb horaris que finalitzen a les 5 del matí.

Davant la manca d'intenció de negociació per part de la patronal, els treballadors reunits en assemblea el passat4 de gener, han ratificat les tres jornades de vaga de 24 hores per a demà, dia 12, i per als propers 19 i 26 de gener, d'11:00 h. del divendres a 11:00 h. del dissabte.



Comentaris

    Powered by LifeType