Bloc d'administració
Aquest és el bloc de l'administrador de la blogosfera sindical Xarxa sindical

16 Jun, 2008

Campanya contra les 65 hores a la web de la UGT i a Hazteelsueco.org

Hem elaborat un petit aplicatiu per enviar cartes als eurodiputats, doneu-li màxima difusió i feu-ne ús:

Envia un mail a los eurodiputados


El texto del mail que enviamos a los eurodiputados


510 lectures

25 Abr, 2008

Vídeo de promoció de l'1 de maig

Des del Canal UGT hem llençat un vídeo de promoció de l'1 de maig, us demanem que li doneu difussió als vostres blogs i a les webs.



Podeu insertar el següent codi i apareixerà en la vostra web o blog.

<center><object width="320" height="240"><param name="flashvars" value=""/gtltparam_name/index.html"movie" value="http://vpod.tv/ugttv/476029/flash/nVideoPlayer"/gtltparam_name/index.html"allowfullscreen" value="true"/gtltembed_src/index.html"http://vpod.tv/ugttv/476029/flash/nVideoPlayer" type="application/x-shockwave-flash" width="320" height="240" allowfullscreen="true" flashvars=""></embed></object></center>

361 lectures

5 Feb, 2008

La plantilla bàsica de blocs de sindicalista.org ja té inclòs el Canal UGT

Hem respost les demandes d'alguns dels blocaires de la blogosfera sindical i hem afegit a la plantilla bàsica de la blogosfera de la UGT el Canal UGT.


321 lectures

21 Gen, 2008

Reformem la blogosfera sindical

Aprofitant que la web de la UGT de Catalunya ha fet reformes, per posar-nos a l'alçada hem reformat una mica tot això de la blogosfera sindical. Hem fet els següents canvis:


a) Agreguem tots junts els blogs que estan sota sindicalista.org i els que hi són a d'altres plataformes.

b) Integrem el Canal UGT a la portada de sindicalista.org

c) Comencem una petita reforma estética que caldrà anar millorant.

Espero que us agradi.




429 lectures

14 Gen, 2008

Com introduïr el CANALUGT dins del teu blog

Si tens un blog a blogger o a qualsevol altre plataforma que et permet inserir un element a la barra de navegació amb codi HTML pots inserir el CANAL UGT dins del teu blog.

És fàcil, només cal anar a la següent direcció:

http://canalugt.blip.tv/#syndicate

I indicar el tamany en amplada i alçada que vols que hi tingui, si vols que es posi en funcionament només visitant el blog (no recomanable) o bé si vols que carreguin els darrers vídeos primers o els més antics (recomanem deixar-ho com esta). Llavors cliques a "Create Player Code" i agafas el xurro d'HTML i l'enganxes al mòdul o a dins de la plantilla allà on vols que aparegui.



301 lectures

29 Nov, 2007

Millores a la blogosfera sindical

Hem realitzat una millora del projecte www.sindicalista.org inclouent un agregador d'aquells blogs que sense ser-hi a la blogosfera sindical hi són blogs ugetistes i els hi volem donar difusió. Ara, a la plana d'inici, juntament els blosgs propis de la blogosfera sindical apareixen a l'esquerra els blogs ugetistes que s'han anat creant en d'altres plataformes.

323 lectures

19 Set, 2007

La blogosfera sindical "endormiscada"

En respuesta a los compañeros de UGT-Troll, es verdad que la blogosfera sindical anda un poco dormida.. supongo que es cosa del verano, las reentré y también de que algunos bloggers interesantes o más activos han decidido dar el salto a hacerse una web. Los compañeros de UGT de la Fira o de Ferrocarrils han hecho ese recorrido y es verdad que eso ha desincentivado continuar su blog... Algo haremos para volver a las andadas... y seguir utilizando esta herramienta. Lo que sí no decaen son las lecturas y las visitas... eso sí.

482 lectures

18 Jun, 2007

Google Bombing contra El Corte Inglés

Se ha intentado por activa y por pasiva, se ha denunciado en internet, los bloggers han decidido que era noticia, pero para los mass-media la explotación laboral, la violación de los derechos de los trabajadores en El Corte Inglés no es noticia.


Bien, lo único que queda entonces es superar y dejar de lado a los mass-media e intentar que las redes sociales, los propios lectores y bloggers sean los que puedan poner el tema en internet y de allí llegue al máximo número de personas.


Lo anuncia en exclusiva Bottup: vamos a intentar lanzarnos a un Google Bombing contra El Corte Inglés. La idea es que el blog crítico con la empresa, en este caso el de la sección sindical, logre salir en las primeras páginas del Google. El objetivo no es sencillo, porqué El Corte Inglés tiene muchas páginas bien posicionadas y mantiene un fuerte control de su marca, pero si muchos enlazamos la palabra “El Corte Inglés” al blog crítico (http://www.sindicalista.org/blog/seccion_sindical_ugt_corte_ingles_diagonal) lograremos nuestro objetivo.


Porqué a esta empresa no le importa demasiado una multa de 120.000 € o cualquier otra que se le imponga, el coste es mínimo para ella y mucho mayor el aplicar el convenio o respetar los derechos de los trabajadores siempre. Lo único que le puede hacer daño es atacar “la marca”.


¿Nos ayudas en esta campaña? Súmate al Google Bombing contra El Corte Ingles.



1031 lectures

14 Mai, 2007

Consolidem el més de milió de visites mensuals a UGT.CAT i el més de 250.000 a sindicalista.org

Habíem començat l'any 2007 apropant-nos al milió de visites al portal UGT.CAT, aquest ritme s'ha terminat confirmant durant els primers 4 mesos de l'any 2007, arribant per sobre de les 1.500.000 visites.

El portal www.sindicalista.org també avança en visites, una mica més modèstament però també amb un augment constant: 250.000 visites consolidades al més.



626 lectures

30 Gen, 2007

Nova aparença "ugetista"

He adaptat el "template" darkfire per a que sigui una mica més UGETISTA podeu veure com queda al blog de Comunicació i el teniu tots per si us agrada més que l'opció genèrica.

450 lectures

16 Gen, 2007

Els convenis en oberta la web ugt.cat

Hem decidit posar els convenis laborals en obert, sense necessitat de registre a la web de la UGT de Catalunya.

503 lectures

4 Gen, 2007

Nou debat a la web UGT.CAT sobre la proposta de negociar perquè cap salari estigui per sota dels 1.000€ bruts mensuals

Hem encetat un nou debat a la web de la UGT de Catalunya (www.ugt.cat) per tractar la proposta que ha realitzat el secretari general de la UGT de Catalunya per a que cap salari estitui per sota dels 1.000€ bruts mensuals. Aquest és un canvi esencial en la política de contenció salarial que ha marcat la negociació col·lectiva de les darreres dècades, com a mínim respecte el salari més baixos, encara que no és la primera ja que alguns sectors com el de la seguretat privada han tingut pujades salarials en un any del 15% per ser aquests salaris extremadament baixos.

Per accedir al debat ho pots fer al següent enllaç



303 lectures

13 Des, 2006

Felicita les festes amb la tarja de la UGT de Catalunya

El següent formulari serveix per a enviar-li felicitacions a qui vulguis amb la tarja de la UGT de Catalunya i el missatge que dessitjis.

La direcció on pots trobar el formulari és:

http://ciberaccio.sindicalista.org/nadal/nadala.php

889 lectures

15 Nov, 2006

Neix un blog per a denunciar els abusos laborals: "Comando Precario"

Organitzat per gent de l'Avalot que pel seu compte han decidit grabar entrevistes de treball i situacions laborals on s'explota als treballadors. Val la pena afegir-los a la secció de "favorits".

http://rrhh-confidencial.blogspot.com/



387 lectures

10 Oct, 2006

Millores a l'Oficina virtual de Premsa de la web de la UGT de Catalunya

En l'oficina virtual de premsa del portal de la UGT de Catalunya hem introduit un parell de millores:

- Ara es poden veure també totes les actualitzacions del fotoblog

- Incloem també totes les novetats del videoblog de la UGT de Catalunya.

Cada cop més els blogs comencen a tenir més pés en l'estrategia comunicativa de la UGT de Catalunya.

302 lectures

2 Oct, 2006

Nova web de la secció sindical d'UGT a Fira de Barcelona

Els companys de la UGT a Fira Barcelona ja han iniciat la seva nova web. Val la pena l'exemple d'aquesta secció sindical que va començar fent un bloc i s'han llençat a fer un projecte web bastant sòlid.

La direcció és:

http://www.ugtfirabarcelona.es/



250 lectures

18 Set, 2006

Obrim un nou debat a la web de la UGT de Catalunya sobre l'accidentalitat al sector de la construcció

Aquest 29 de setembre s'inicia una vaga a la construcció degut a l'alta sinistralitat al sector. Amb aquest fòrum de debat volem tractar aquesta problemàtica, com podem afrontar noves solucions, com es pot obligar a acomplir la llei de prevenció de riscos, com controlar les subcontractes, etc...


Participa al debat



272 lectures

12 Set, 2006

Petites millores a sindicalista.org

Hem introduit algunes millores al portal de sindicalista.org:


Nous "templates": Hem afegit templates genèrics del Lifetype per a que la sel·lecció d'aspectes finals dels blogs siguin més àmplies.


Control per imatge dels comentaris: Ara qualsevol usuari pot introduïr l'opció que per a que li deixin comentaris hagin de passar una imatge de filtre antispam. Es pot gestionar a través de l'opció d'arranjaments al blog i ara per ara només funciona amb el template, ugetista, però de mica en mica el faré operatiu a tot el portal.

Edició de comentaris: Ara els gestors de cada blog poden editar els comentaris que li deixin per poder maquetar-los i deixar-los en una edició més pulida.




394 lectures

1 Set, 2006

La blogosfera sindical a l'e-butlletí

Hem fet algunes millores a l'e-butlletí de la UGT de Catalunya per poder donar difusió dels continguts de la blogosfera sindical a primera línia del portal. Pel moment hi ha un cuadre a l'esquerra de l'e-butlletí que recull les darreres entrades que s'han produït a la blogosfera sindical.

Podeu consultar com queda a la web de l'e-butlletí:

http://www.ugt.cat/~ebutlleti/ebutlleti1.html

Anem millorant.



280 lectures

16 Ago, 2006

Ja he tornat

Bé, ja hi soc de nou, per si necessiteu un cop de mà o bé per fer-ne blogs nous.

1260 lectures

23 Jun, 2006

Web de l'anuari sociolaboral

Recomano visitar la web de l'anuari sociolaboral de la UGT de Catalunya.

Podreu trobar l'anuari 2005 en castellà i català navegable i edicions anteriors.

La URL és:

http://www.anuariugt.org



261 lectures

15 Mai, 2006

Ja hem superat les 600 cartes al president del Parlament

I continuem enviant-li!!!(Segueix)
242 lectures

11 Mai, 2006

Més de 400 cartes al president del Parlament europeu

Ja hem arribat a més de 400 cartes enviades al president del Parlament i continuem enviant... a veure si arribem al miler.. ànims.

http://www.ugtcatalunya.org/~adminugt/envioue.php




288 lectures

8 Mai, 2006

Més de 15 blocs

Em superat el primer període de prova amb més de 15 blocs i prop de 100 missatges. Pel moment la cosa funciona.

249 lectures

4 Mai, 2006

Com funciona el cercador?

El cercador de la web de la UGT de Catalunya indexa els continguts de forma molt semblant al Google, donant jerarquíes segons paraules clau i donant més punts si les paraules de cerca apareixen en el títol i en els descriptors, que si apareix en el cos del missatge. Aquest cercador serà una eina que agilitzarà i facilitarà molt més l'informació. Entre d'altres coses, CONC no la té. :-P


255 lectures

3 Mai, 2006

Ja tenim cercador

La web de la UGT de Catalunya ja té cercador, un cercador que té la capacitat d'indexar més de 15000 comentaris. També voldria destacar la creació del fotobloc que s'ha extrenat amb un bon recull de fotografies de l'1 de maig:

http://www.sindicalista.org/blog/imatge_bloc/general/2006/05/03/fotos_del_primero_de_mayo_2006



293 lectures

28 Abr, 2006

Domini puntCAT per la web de la UGT de Catalunya

Ja podem navegar amb el punt.CAT a la web de la UGT de Catalunya. La UGT de Catalunya, juntament amb la resta de sindicats i organitzacions polítiques que no han demanat cap tracte preferencial (tot i ser promotors del puntcat), ja tenim operatiu el domini .cat. Ara ja podeu navegar per la pàgina web tant amb el domini ugtcatalunya.org com amb el domini ugtcatalunya.cat. Totes les direccions, subdominis i apartats de la pàgina web són operatius amb el domini .cat.

292 lectures

12 Abr, 2006

Copias de seguridad diarias

Viendo que el PHP y la base de datos pueden tener problemas el sistema hace backups diarios... a ver si así en el peor de los casos solo se pierde un día. ... En fín!!

241 lectures

11 Abr, 2006

Avisos als grups de treball

Ja hem avançat un tema important en l'àrea registrada de la web de la UGT de Catalunya i són els avisos de nous missatges als grups de treball a la portada quant entres registrat. D'aquesta manera una eina que ara no esta sent utilitzada completament s'aprofitarà molt més.


268 lectures

11 Abr, 2006

Recordeu la direcció on hi trobareu els antics missatges

Tenim la còpia d'emergència d'abans de "l'esborrada" a la següent direcció

http://www.joserodriguez.info/lifetype/summary.php

Podeu entrar-hi amb les vostres claus i fer "cute-paste" dels articles.

(Segueix)
244 lectures

10 Abr, 2006

Recuperació de dades

A partir d'ara farem backups diaris el màxim que podem perdre és l'informació d'un dia. Vull demanar-vos disculpes a tots per aquesta incidència!!!

219 lectures

10 Abr, 2006

On podeu recuperar els vostres missatges?

Per una errada greu en les bases de dades hem hagut de reinstalar tot sindicalistes.org i les BBDD s'han hagut de refer. Cal doncs re-inscriure's al sistema. A partir d'ara tindrem backups diaris enlloc de setmanals, per tant no perdrem tanta informació. És el que té estar-hi en "obres".


Per altre banda, si voleu recuperar els antics continguts ho podeu fer anant a:

http://www.joserodriguez.info/lifetype/summary.php

i clicant damunt del vostre bloc.

Disculpeu!!!

(Segueix)
273 lectures