Bloc d'administració
 Aquest és el bloc de l'administrador de la blogosfera sindical Xarxa sindical

18 Set, 2006

Obrim un nou debat a la web de la UGT de Catalunya sobre l'accidentalitat al sector de la construcció

Aquest 29 de setembre s'inicia una vaga a la construcció degut a l'alta sinistralitat al sector. Amb aquest fòrum de debat volem tractar aquesta problemàtica, com podem afrontar noves solucions, com es pot obligar a acomplir la llei de prevenció de riscos, com controlar les subcontractes, etc...


Participa al debat



506 lectures

12 Set, 2006

Petites millores a sindicalista.org

Hem introduit algunes millores al portal de sindicalista.org:


Nous "templates": Hem afegit templates genèrics del Lifetype per a que la sel·lecció d'aspectes finals dels blogs siguin més àmplies.


Control per imatge dels comentaris: Ara qualsevol usuari pot introduïr l'opció que per a que li deixin comentaris hagin de passar una imatge de filtre antispam. Es pot gestionar a través de l'opció d'arranjaments al blog i ara per ara només funciona amb el template, ugetista, però de mica en mica el faré operatiu a tot el portal.

Edició de comentaris: Ara els gestors de cada blog poden editar els comentaris que li deixin per poder maquetar-los i deixar-los en una edició més pulida.




644 lectures

1 Set, 2006

La blogosfera sindical a l'e-butlletí

Hem fet algunes millores a l'e-butlletí de la UGT de Catalunya per poder donar difusió dels continguts de la blogosfera sindical a primera línia del portal. Pel moment hi ha un cuadre a l'esquerra de l'e-butlletí que recull les darreres entrades que s'han produït a la blogosfera sindical.

Podeu consultar com queda a la web de l'e-butlletí:

http://www.ugt.cat/~ebutlleti/ebutlleti1.html

Anem millorant.



593 lectures