Bloc de Dionís
  Xarxa sindical

24 Jul, 2008

febrada estival?????????

Amb el terme absentisme ens volen modificar i retallar també els drets laborals. La manca de assistència al treball tant justificat com no justificat "sembla" que es la culpable que les empreses perdin competitivitat. Res te a veure la deficient o escassa organització interna de la empresa (que es potestat en exclusiva de l'empresari) que ha de contemplar, els convenis del sector o els acords d'empresa, la especificitat de la plantilla interrelacionada amb el procés productiu dissenyat.

La culpa de la pèrdua de competitivitat també la volen adjudicar i socialitzar a l'igual que la pèrdua de beneficis, en conseqüència que siguin els treballadors i treballadores els que paguin, ......ja que son el culpables.

Deu de ser els nous aires que respira la UE que a l'igual que ens passa en cadascuna de les nostres viles tenim tendència a valorar i apreciar molt mes el que ens be de fora (en aquest cas el neoliberalisme aplicat a les relacions laborals) i no el que hem aconseguit i tenim que continuar enfortint el nostre producte que no es altre que els drets socials aconseguits.

El que es preocupant es que els responsables d'aprovar o voler aplicar aquestes politiques i noves "tendències" que ens venen de l'altre costat de l'Atlàntic, son fills de treballadors ("il·lustres" llicenciats d'ESADE o si mes no procedeixen de famílies d'immigrants, la qual cosa ens ha de preocupar ja que no es tracta d'una febrada estiuenca pròpia d'haver estat exposat llarg temps a la irradiació solar. Venen convençuts i aplicats a modificar i si cal destruir la Europa Social, el fet diferenciat mes important que tenim els europeus.



2255 lectures
comentaris
Afegeix comentari













BoldItalicLink




 authimage