Jurídic-Sindical
  Xarxa sindical

9 Gen, 2007

-SENTENCIA DEL TSJC 13/2006- teniem rao , ES CONFIRMA EL PERMIS DE PATERNITAT

PERMIS DE PATERNITAT

SENTENCIA DEL TSJC 13/2006

Com ja sabreu , l'any passat, la UGT va guanyar al Jutjat Contencios 12 de Barcelona la Sentencia 61/2006, per la que es reconeixia que un funcionari de la generalitat tenia dret a gaudir de les 4 setmanes de permis de paternitat.

Aquest permis previst a una llei, la 18/2003 no s’havia desenvolupat legislativament, i, despres de la sentència de la UGT va aprovar-se l’avantprojecte de llei de 31-5-05, que va acabar amb la llei 8/2006, i finalment per llei tots els funcionaris van tenir aquest permis.

La Generalitat va interposar un recurs contra aquesta sentencia en concret un recurs de cassacio.

Aixo no deixa de ser incomprensible perque qui va posar el recurs ( el govern) no deixa de ser el mateix que va proposar la llei al Parlament.

Be, finalment el TSJC ha donat la raó a la UGT, la sentencia era correcta, i, per tant s’ha esvait qualsevol gènere de dubte sobre la legalitat de la sentencia.

Per tant, com a primera consequencia dir que, TOTS AQUELLS A QUI SE US VA DENEGAR EL PERMIS PERQUÈ SE US DEIA QUE NO HI HAVIA LLEI, podreu reclamar a l’administracio.

I als sindicalistes d'altres opcions que parlaven de COP de SORT o d'altres begenades, caldria que es llegixin una mica la sentencia per començar a pensar qui esta fent be les coses a la Generalitat.

Poseu-vos en contacte amb el sindicat si vareu ser perjudicats per aquest tema.

La UGT segueix treballant per fer valer els teus drets.

AFILIAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



580 lectures
comentaris