Jurídic-Sindical
  Xarxa sindical

5 Gen, 2007

- COTITZACIONS A LA SEGURETAT SOCIAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

El Jutjat Contenciós Administratiu 14 de Barcelona ha dictat una sentència al procediment 468/2005 promoguda per una afiliada a la UGT.

La Generalitat no pagava les cuotes de la SS dels seus funcionaris i treballadors, ho feia amb mesos i anys de retard.

Aixo va provocar que centenars de treballadors ( segons constaven als TC2 als que varem tenir acces) tinguessin periodes de tems sense cotitzar.

El sindicat va demanar de manera insistent a les meses de negociació que s'arregles aquesta situació, NINGU HO VA FER.

Finalment varem anar al Jutjat i ho hem guanyat.

La funcionaria te dret a que li consti a la seva vida laboral tot allo que va cotitzar independentment que l'empresa ( generalitat) pagues amb endarreriments.

La UGT treballa per tal que els centenars de funcionaris de la Generalitat que en el priode del govern de CiU van tenir aquest problema se'ls regularitzi la situació, i, cal dir que ho fem amb el NUL SUPORT DEL GOVERN, que, ha de dir-se, com a part co-demandada no va ni assistir al judici, i aixo es criticable perque encara que fos un altre el partit politic que manava i que va provocar el desgavell els treballadors no poden entendre perque ningu ha volgut arreglar el problema, i, perque ha estat el sindicat que amb la seva accio al jutjat ha aconseguit un guany social evident i de justicia.

Tots aquells que estigueu en una situacó similar deixeu missatge i us explicare el que heu de fer.

MAnel



744 lectures
comentaris