Jurídic-Sindical
  Xarxa sindical

4 Nov, 2007

SENTENCIA DEL JUTJAT SOCIAL 21 DE BARCELONA: TRANSPORT DELS TREBALLADORS AL PARC DE CARRETERES DE VILADECANS

Enviat per manelallue 08:30 | PermalinkEnllaç permanent | Commentscomentaris (0) | TrackbackRetroenllaços (0) | General

QUINA VERGONYA !!!!!!..... I QUINA PENA !!!!!

El Jutjat Social 21 de Barcelona ha dictat la sentencia 416/2007 per la que condemna a la Generalitat de Catalunya a mantenir un servei de transport que des de 1972 estava establert al parc de Carreteres de Viladecans ( Departament de PTOP) per als seus treballadors i families ( fills inclosos).

La Generalitat motu propi va anul.lar de manera unilateral aquest servei sense cap explicacio, i va deixar als menors d ' edat fills dels treballadors sense el transport escolar al que tenien dret, ha de pensar se que el Parc de Carreteres de Viladecans es un centre de treball on viuen les families treballadores i on no hi ha transport public.

Des de llavors , la Generalitat a qui se li omple la boca amb les politiques de transport i de progres ha mantingut una actitut processal oposant - se a uns drets de treballadors i families que es venien gaudint des de 1972 ( NADA MAS Y NADA MENOS)

Ara una sentencia restableix aquests drets per a les families perjudicades.

Cal ara saber si la Generalitat interposara o no recurs, si fa com està fent al Tribunal Suprem ( ON PER ORDRES DE LA SRA. TURA S ’ ESTA OPOSANT A QUE 10 TREBALLADORS DEL DEPARTAMENT DE JUSTICIA SIGUIN INDEFINITS) , anirem al Tribunal Superior de Justícia, aixi que fora bo que el Sr. NADAL es pronuncies sobre si vol seguir judicialitzant o assumeix que el seu Departament ho ha fet MALAMENT, es en aquestes decissions on es veu el TALANTE de cadascu.

1696 lectures