Agruapció de Tècnics i Comandaments MCA
 El col·lectiu de Tècnics i comandaments representa avui mes d’un 35% dels treballadors y treballadores de la nostra federació, i s’estima que abans del 2015 serem mes del 50%. El nostre propòsit amb aquest blog, és augmentar la comunicació amb tots els professionals, tècnics i comandaments, i de l'altre, donar un servei personalitzat al nostre col·lectiu, aprofitant las facilitats que la tecnologia ens dona. Esperem que sigui del vostre gust i esperem que hi participeu activament, per tal de fer-la més interessant, profitosa i plural. És pensant i actuant conjuntament, com tindrem garantida una major força per millorar les nostres condicions laborals. El cas que vulguis pots contactar amb nosaltres enviant-nos un e-mail a atcmca@catalunya.ugt.org Xarxa sindical

22 Set, 2008

Aquí teniu el MINI Ordinador del present

CompuLab acaba d’introduir un MINI PC amb un consum de 4-6 Watts de potencia.

El Linux / Windows ready "Fit-PC Slim" te unes mides de 110 x 100 x 30mm; i inclou un processador AMD Geode LX800 a 500MHz, Ethernet, Sortida VGA, WiFi, i un disc dur de 2.5 polsades.


El Fit-PC Slim inclou aparentment quasi els mateixos components que un PC normal.

Pot utilitzar-se com PC o també com WIFI router.


Altres facilitats que incorpora el Fit-PC Slim son:

Te una fon d’alimentació externa que accepta voltatges entre 110V AC i 220VAC.

La fon d’alimentació te una sortida de nominal de 12V DC per el Fit-PC Slim. L’ordinador esta preparat per treballar entre 9V DC i 15V DC, això permet alimentar-lo amb bateries o panels solars.

Especificacions del Fit-PC Slim:

La versió que inclou disc dur de 60MB, 512MB de RAM, i LINUX O Windows XP Home, costa uns 200 €.

Per mes info http://www.fit-pc.com


1039 lectures
comentaris