Agruapció de Tècnics i Comandaments MCA
 El col·lectiu de Tècnics i comandaments representa avui mes d’un 35% dels treballadors y treballadores de la nostra federació, i s’estima que abans del 2015 serem mes del 50%. El nostre propòsit amb aquest blog, és augmentar la comunicació amb tots els professionals, tècnics i comandaments, i de l'altre, donar un servei personalitzat al nostre col·lectiu, aprofitant las facilitats que la tecnologia ens dona. Esperem que sigui del vostre gust i esperem que hi participeu activament, per tal de fer-la més interessant, profitosa i plural. És pensant i actuant conjuntament, com tindrem garantida una major força per millorar les nostres condicions laborals. El cas que vulguis pots contactar amb nosaltres enviant-nos un e-mail a atcmca@catalunya.ugt.org Xarxa sindical

1 Oct, 2008

Per mantenir el disc dur net

WinDirStat és un programari sota llicència GPL (Gratuït) molt util amb el qual podrem realitzar una anàlisi de qualsevol de les unitats del nostre disc, o d'un directori o carpeta concret, obtenint una detallada anàlisi de la distribució d'espai en el mateix. (Segueix)
12722 lectures

1 Oct, 2008

FRASES DEL MON

Aquí tenéis una recopilación de fases que me parecen útiles para hacernos recapacitar y ser mejores.
En esta recopilación encontrareis frases de todo el mundo, y en ellas encontrareis su sabiduría.
 (Segueix)
1438 lectures

22 Set, 2008

Aquí teniu el MINI Ordinador del present

CompuLab acaba d’introduir un MINI PC amb un consum de 4-6 Watts de potencia.

El Linux / Windows ready "Fit-PC Slim" te unes mides de 110 x 100 x 30mm; i inclou un processador AMD Geode LX800 a 500MHz, Ethernet, Sortida VGA, WiFi, i un disc dur de 2.5 polsades.


El Fit-PC Slim inclou aparentment quasi els mateixos components que un PC normal.

Pot utilitzar-se com PC o també com WIFI router.

 (Segueix)
1039 lectures

15 Set, 2008

Trabajadores Fuera de Convenio, los mas vulnerables.

Desde hace tiempo ATC MCA UGT de Catalunya viene planteando, el riesgo que supone dejar a un colectivo tan importante al margen de las garantías que da la regulación del convenio, la Normativa Laboral y la Representación de los Trabajadores.
 (Segueix)
3758 lectures

8 Set, 2008

Agrupació de Tècnics i Comandaments de la MCA-UGT de Catalunya.

Agrupació de Tècnics i Comandaments de la MCA-UGT de Catalunya.

Amb l’objectiu de millorar el servei i la atenció al afiliat del col•lectiu de Tècnics i Comandaments la Federació Nacional de la MCA aposta per potenciar la participació d’aquest col•lectiu a la vida sindical.
Ha passat el temps quan es considerava que els tècnics i Comandaments era un Col•lectiu intermedi entre la Direcció i els treballadors, i se’ns utilitzava com instruments oposats als treballadors. Avui la nova cultura empresarial admet que nosaltres també som treballadors i que volem aconseguir a traves de la negociació col•lectiva, solucionar els nostres problemes relatius a Formació Continua, Retribucions, Mobilitat geogràfica, Flexibilitat laboral i Contractació, Conciliació vida laboral i familiar, etc.
Amb els nostres aspectes específics creiem que podem ajudar al desenvolupament de la UGT i de l’empresa, i aconseguir implantar un sindicalisme per tots els treballadors i treballadores.
Es per aquest motiu que hem endegat un pla per organitzar-nos i pòquer oferir un millor servei als delegats i afiliats d’aquest col•lectiu. Estem organitzant cursets de formació especifica per el col•lectiu i també estem col•laborant amb els sindicats i Seccions Sindicals per donar un millor servei al Col•lectiu de Tècnics i Comandaments.
La Federació MCA UGT de Catalunya te constituït des de fa molt temps la Agrupació de Tècnics i Comandaments integrada per els Sindicats Comarcals e Intercomarcals de Catalunya.
El nostre objectiu recolzar a las seccions sindicals i als sindicats comarcals i intercomarcals, per poder donar un servei personalitzat al col•lectiu de tècnics i comandaments.
Aquesta agrupació esta integrada per membres dels sindicats comarcals e intercomarcals de Catalunya. Hem endegat un pla de treball molt ambiciós que entre altres activitats passa per donar una atenció personalitzada (especialment es casos de acostament moral) , cursets específics, un butlletí mensual i la utilització de noves tecnologies com correu electrònic, ineternet, etc.
També tenim el nostre espai a la pagina web de la MCA UGTde Catalunya http://www.mcaugt.cat, on hi podràs trobar uns continguts específics per el nostre col·lectiu i per tots els treballadors.
Si ens necessites també estem al teu costat ajudant-te a fer acció sindical (implementar el correu electrònic a la teva empresa, atresorant-te amb la negociació col·lectiva, fent acció sindical especifica per el col·lectiu ATC, etc).
T'invitem a colaborar amb nosaltres per que "junts tenim + força".
 (Segueix)
1230 lectures