Agruapció de Tècnics i Comandaments MCA
 El col·lectiu de Tècnics i comandaments representa avui mes d’un 35% dels treballadors y treballadores de la nostra federació, i s’estima que abans del 2015 serem mes del 50%. El nostre propòsit amb aquest blog, és augmentar la comunicació amb tots els professionals, tècnics i comandaments, i de l'altre, donar un servei personalitzat al nostre col·lectiu, aprofitant las facilitats que la tecnologia ens dona. Esperem que sigui del vostre gust i esperem que hi participeu activament, per tal de fer-la més interessant, profitosa i plural. És pensant i actuant conjuntament, com tindrem garantida una major força per millorar les nostres condicions laborals. El cas que vulguis pots contactar amb nosaltres enviant-nos un e-mail a atcmca@catalunya.ugt.org Xarxa sindical

1 Oct, 2008

Per mantenir el disc dur net

WinDirStat és un programari sota llicència GPL (Gratuït) molt util amb el qual podrem realitzar una anàlisi de qualsevol de les unitats del nostre disc, o d'un directori o carpeta concret, obtenint una detallada anàlisi de la distribució d'espai en el mateix.

El programa ens presentés un llistat amb totes les carpetes i fitxers oposats en la unitat que li manem analitzar, marcant la grandària que ocupa cada element.
La seva interfície també inclou un mapa de distribució d'espai que representa cada directori com un àrea de diferents colors.
És molt configurable i personalizable i també practic, i ens ajuda a saber quin directori ocupa més espai en el nostre disc dur.
Les seves principals característiques són:

* La llista de directoris que mostra és similar a la de l'explorador d'arxius de Windows però mostra els arxius ordenats per grandària.
* Permet crear reportis amb dades sobre l'ús del disc.
* Funciona amb discos en xarxa i externs (USB).
* La seva interfase està disponible en diversos idiomes, espanyol inclòs.

Aquest programa funciona en totes les versions de Windows, des del 95 fins a Vista.


Descarregar el programa:

Versió Instal·lable

Versió Portable


12722 lectures
comentaris