Imatge bloc

20 Jul, 2007

El sindicat de Mossos de la UGT de Catalunya (SAP-APPAC) crea la «Fundació Santos Santamaría»

Galerías — Enviat per jzamarripa @ 13:50

L'entitat vol prestigiar la professió i prestar suport als mossos d'Esquadra i a les seves famílies


Fotos de Juan Zamarripa | Gabinet de Comunicació de la UGT de Catalunya

Sol·licita imatges amb major resolució...

El sindicat de mossos de la UGT de Catalunya, SAP-APPAC, ha creat una fundació dedicada a promoure el prestigi de la professió i a donar suport als Mossos d'Esquadra i a les seves famíles. En concret, la Fundació donarà cobertura als agents en totes les eventualitats que puguin tenir en el desenvolupament d'una feina d'alt risc com és la policial. Per això, prestarà suport social i ajuts econòmics als professionals que hagin patit accidents, a les seves vídues i orfes i als qui es vegin afectats per alguna discapacitat.

La Fundació Santos Santamaría rep el nom en record de la figura de l'agent mort en acte de servei víctima de l'organització terrorista ETA l'any 2001.

20 de juliol de 2007 a les 12.30 hores al seu de la UGT de Catalunya (Rambla de Santa Mònica, 10, Barcelona). Sala de premsa (3a planta).

Amb Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT de Catalunya, Santos Santamaría, president de l'ACVOT (Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes) i president honorífic de la Fundació Santos Santamaría, Josep Gázquez, secretari general de SAP-APPAC, de la UGT de Catalunya.


Comentaris


    Afegeix comentari






     authimage

    Powered by LifeType