Imatge bloc

04 Jul, 2006

La UGT de Catalunya i Pimec Comerç enforteixen la seva relació per treballar conjuntament pel futur del sector comercial

Galerías — Enviat per jzamarripa @ 10:32

El secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, i el president de Pimec Comerç, Alejandro Goñi, es van reunir el 23 de juny de 2006 a la seu del sindicat.


El 23 de juny 2006 es va celebrar la reunió entre el president de Pimec Comerç, Alejandro Goñi, i el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, amb l'objectiu de reforçar les relacions existents entre ambdues organitzacions i treballar plegats en molts aspectes que afecten el sector del comerç a Catalunya. A la reunió, que ha tingut lloc a la seu del sindicat, també han assistit el secretari general de la Federació d'Hostaleria, Comerç, Turisme i Joc de la UGT de Catalunya, Òscar López, i la secretària de Comerç de la UGT de Catalunya, Jovi Fernández.

Els responsables de la patronal catalana de comerç i del sindicat consideren molt important encetar una línia de treball conjunt en defensa del model comercial del nostre país i dels treballadors i treballadores del sector. En aquest sentit, s'ha decidit crear una taula de coordinació i seguiment permanent conformada per membres d'ambdues entitats i que es reunirà com a mínim cada dos mesos, per tal d'analitzar els problemes del sector i proposar actuacions consensuades, en aspectes tan rellevants com els horaris comercials, l'impuls de la Taula Social, la plena integració de les persones immigrades al teixit comercial i el reforçament dels drets i deures de tots els i les participants en el sector del comerç.

Tant Pimec Comerç com la UGT de Catalunya valoren el compromís adquirit de treball comú com un important pas endavant en defensa d'un sector que requereix de l'esforç de tots els agents implicats per garantir el seu futur. Tanmateix, ambdues organitzacions consideren imprescindible una bona relació entre patronal i sindicats per fer avançar el país i la seva economia.


Comentaris


    Afegeix comentari






     authimage

    Powered by LifeType