01.12.08

UGT EXIGE AL CORTE INGLES UN TRASLADO POR RAZONES HUMANITARIAS

Post in otros centros at 19:03 : Lectures¸ (814)

Jesús Cid, responsable de Recursos Humans a Catalunya, dóna allargues a la treballadora i reconeix a un delegat de la UGT que es passa les notes de premsa del sindicat i la premsa en general “por el forro”

La UGT de Catalunya exigeix a la direcció d’El Corte Inglés que solucioni definitivament la dramàtica situació que viu una de les seves treballadores. La mare de l’empleada, que treballa en el centre Hipercor de Girona, va patir fa uns mesos una greu malatia que l’ha deixada incapacitada. Degut a aquesta situació, la treballadora demanà a la direcció del centre que la traslladés al centre d’Hipercor a Barcelona, ciutat en la qual resideix la seva mare, per poder dedicar-li tota l’atenció que ara requereix.

Degut a aquesta situació, la treballadora demanà a la direcció del centre que la traslladés al centre d’Hipercor a Barcelona, ciutat en la qual resideix la seva mare, per poder dedicar-li tota l’atenció que ara requereix. L’assistent social ha redactat un informe on reconeix la necessitat que la treballadora pugui ser traslladada per tal d’assistir la seva mare.

Des del moment en què la treballadora sol·licità el trasllat, ara fa sis mesos, la direcció d’El Corte Inglés no ha fet res més que donar-li allargues. El mes de novembre –cinc mesos després de fer la sol·licitud- la treballadora s’entrevista amb Jesús Cid, responsable de Recursos Humans d’El Corte Inglés a Catalunya, qui es compromet a estudiar el cas.

Divendres passat, quan encara no s’havia donat cap resposta, el responsable de la UGT de Catalunya a l’Hipercor de Girona es posà en contacte amb Jesús Cid per retreure-li que encara no hagués resolt la sol·licitud de la treballadora. Cid va respondre que “aquesta és la situació que hi ha” i, davant l’amenaça de denunciar aquest cas als mitjans de comunicació, Cid va deixar ben clar que ell “se pasa por el forro” les notes de premsa de la UGT i la premsa en general.

Davant aquesta situació, la UGT de Catalunya exigeix a El Corte Inglés que es deixi de prepotències i, per una vegada, primin la urgent necessitat dels seus treballadors que els seus interesssos empresarials.

01.12.08

CALENADRIO DE APERTURA COMERCIAL 2009

Post in ECI DIAGONAL at 09:01 : Lectures¸ (974)

los ocho domingos y festivos con apertura comercial autorizados son los siguientes:

- 4 de enero (campaña de navidad)

- 11 de enero (campaña rebajas de invierno)

- 5 de julio (campaña rebajas de verano)

- 12 de octubre (temporada de otoño)

- 6, 8, 13 y 20 de diciembre (campaña de navidad)