Laura
  Xarxa sindical

28 Abr, 2006

Triomf de les lluites socials i sindicals a França.

La UGT de Catalunya recolza activament les demandes dels sindicats francesos.

França ha viscut dos mesos d’intenses mobilitzacions on la lluita sindical i estudiantils per la derogació del Contracte de Primera Ocupació ( en endavant CTP) part de la Llei per la Igualtat d’Oportunitats. La UGT de Catalunya, hem estat presents a la mobilització del 4 d’abril a Toulouse i hem seguit de prop com han evolucionat i culminat amb excel·lents resultats. La retirada de la proposta. Les mobilitzacions iniciades arran de la proposta de la llei d’igualtat d’oportunitats i especialment en contra de la CTP han estat el catalitzador i una mostra del descontent social latent a França que ja porten temps patint una sèrie de mesures impopulars, amb fracassos a vagues i mobilitzacions contra varies privatitzacions d’empreses estatals ( aigua, energia elèctrica i gas).

 (Segueix)
9 lectures

20 Abr, 2006

EUROESCEPTICISME

Qui se'n recorda del projecte d'una Constitució per Europa?

Personalment trobo absolutament necessàri un reglament de control i organització política a una unió econòmica que no té qui la governi....dirigeixi ( en termes més planers....).

La democràcia a la Unió Europea encara no ha tret ni la poteta.

Qui recorda el projecte de Constitució Europea?

Who remembers the project of European Constitution?

Qui rappelle le projet de Constitution Européenne ?

Wer erinnert an das Projekt Europäischer Verfassung?

O la pregunta clau....

Qui vol una Constitució per Europa ??



24 lectures

11 Abr, 2006

Hola

Ella está en el horizonte -dice Fernando Birri-. Me acerco dos pasos, ella se aleja dos pasos. Camino diez pasos y el horizonte se corre diez pasos más allá. Por mucho que yo camine, nunca la alcanzaré. ¿Para que sirve la utopía? Para eso sirve: para caminar.

Eduardo Galeano - Ventana sobre la utopía



13 lectures

10 Abr, 2006

Enhorabona!

Si pot llegir aquest missatge és perquè el procés de registre s'ha realitzat correctament. Benvingut a la Catosfera. Esperem que sigui productiu

8 lectures