Comunicació UGT

10 Des, 2007

UGT condemna el tancament del repetidor de TV3 a Alacant

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 16:15
/blog/comunicacio_ugt/notes_de_premsa/2007/12/10/ugt_condemna_el_tancament_del_repetidor_de_tv3_a_alacant/repetidor.jpgLa UGT de Catalunya lamenta enèrgicament el tancament del repetidor de TV3 a la Carrasqueta (Alacant) i mostra el seu profund desacord amb la mesura pressa pel govern de la Generalitat Valenciana, tal i com el nostre sindicat ha denunciat de manera reiterada (la UGT de Catalunya està col·laborant en la recaptació de fons per al pagament de la multa vegeu el següent enllaç).

Des de la UGT de Catalunya considerem que, en un món obert on les tecnologies de la informació i de la comunicació no entenen de fronteres geogràfiques, polítiques ni idiomàtiques, resulta un contrasentit que els valencians i les valencianes no puguin rebre el senyal de TV3 i que els catalans i les catalanes no puguin veure Canal9 a les seves llars. Sobretot si tenim en compte que es tracta de dos territoris amb parla i arrels històriques comunes.

Des de la UGT de Catalunya denunciem que aquesta decisió s'hagi pres en un context polític per sobre dels interessos dels ciutadans i les ciutadanes, i demana als governs implicats que es posin d'acord per solventar aquest contrasentit. Per al nostre sindicat, la política ha de buscar solucions i no traslladar els problemes als ciutadans.




Comentaris

    Powered by LifeType