Comunicació UGT

04 Des, 2007

Vaga i mobilitzacions a Castellón, S.A.

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 11:13

/blog/comunicacio_ugt/notes_de_premsa/2007/12/04/vaga_i_mobilitzacions_a_castellon_sa/puertaautomovil.jpgLa UGT de Catalunya denuncia que des del mes passat no cobren la prima de producció

La secció sindical de la UGT de Catalunya a Castellón S.A. (Ripollet, Vallès Occidental) ha convocat avui als 400 treballadors i treballadores d'aquesta empresa de complements d'automoció, a una vaga de quatre hores, en protesta perquè han deixat de cobrar, des del dia 15 de novembre, la prima de producció acordada amb la direcció l'any 2000.

Des de les 6 hores de la matinada d'avui, els treballadors del torn de matí es troben concentrats davant la porta de l'empresa, a Ripollet, mentre fan una vaga de quatre hores. A les 14.00 hores del migdia d'avui, el personal del torn de tarda prendrà el relleu de la protesta deixant de treballar de dues a sis de la tarda, i també es concentraran a les portes de l'empresa. La vaga es repetirà al torn de nit, de 22.00 hores a les 2.00 hores.

La direcció de Castellón, S.A., va prendre la decisió, de forma unilateral i sense comunicar-ho tampoc ni al comitè d'empresa ni als treballadors, de deixar de pagar una prima de producció, d'una quantía variable que oscil·la entre els 150 i els 300 euros mensuals.

En una reunió de mediació mantinguda dijous passat, l'empresa va justificar la seva decisió dient que havia fet una relectura de l'acord de primes, i que l'aplicava segons la seva nova interpretació.

La UGT de Catalunya ha denunciat la situació d'inquietud que viu la plantilla, una part de la qual ha vist com el seu poder adquisitiu ha minvat molt des que han deixat de cobrar aquesta prima. El nostre sindicat ha ofert renegociar el pacte de primes i posar el comptador a zero, demanant a la direcció que almenys, mentre no s'arribi a un nou acord, prevalgui i s'apliqui l'acord vigent, i que el personal pugui cobrar els imports del mes passat.



Comentaris

    Powered by LifeType