Comunicació UGT

20 Nov, 2007

La UGT aconsegueix que cap treballador de la construcció de Lleida cobri menys de 1.000 €

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 10:47

/blog/comunicacio_ugt/notes_de_premsa/2007/11/20/la_ugt_aconsegueix_que_cap_treballador_de_la_construccio_de_lleida_cobri_menys_de_1000_/constructionworker2.jpgEl nostre sindicat, majoritari al sector en aquesta província, ha arribat a un principi d'acord amb la patronal

La UGT de Catalunya, sindicat majoritari en el sector de la construcció de Lleida, ha arribat a un principi d'acord en el Conveni de la Construcció d'aquesta província mitjançant el qual tots els treballadors i les treballadores del sector cobran 13.500 euros de salari mínim anual al finals de 2008.

Gràcies a aquest principi d'acord, que es convertirà en text la propera setmana, les categories de peó i peó especialista, que actualment queden per sota dels 1.000 euros al mes, assoleixen aquest llindar ja a finals de l'any vinent. D'altra banda, totes les categories rebran un increment de l'IPC previst, més l' 1,5% i la clàusula de revisió a l'IPC real.

Amb aquest principi d'acord, la UGT de Catalunya ratifica el seu compromís que cap conveni col·lectiu inclogui categories per sota dels 1.000 euros.



Comentaris

    Powered by LifeType