Comunicació UGT

26 Oct, 2007

La UGT guanya les eleccions sindicals a Barcelona serveis municipals

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 16:50
l nostre sindicat passa de segona a primera força sindical a l'empresa municipal

La UGT de Catalunya ha guanyat les eleccions sindicals celebrades ahir a l'empresa municipal Barcelona Serveis Municipals (B:SM), després que els resultats de les eleccions del passat febrer fossin impugnats. El nostre sindicat ha guanyar en vots i en delegats i ha passat de segona a primera força sindical.

El Comitè d'Empresa, format per 23 delegats i delegades, ha quedat conformat de la següent manera: 9 delegats de la UGT de Catalunya, 6 de CCOO, 3 de CGT, 3 de FESIT i 2 d'USOC. L'anterior Comitè d'Empresa (de 21 membres) estava format per 9 delegats de FESIT, 7 de la UGT de Catalunya, 4 de CCOO i 1 de USOC.

A les eleccions d'ahir estaven convocats 1.009 treballadors i treballadores de B:SM, de la divisió de mobilitat (grues, aparcaments subterranis, estacionament regulat -zona blava i verda- i estació d'autobusos Barcelona Nord) i de la divisió d'oci i lleure (Fòrum de Barcelona, Palau Sant Jordi, Estadi Olímpic, Barcelona Teatre Musical, Velòdrom d'Horta i Poliesportiu de la Mar Bella).



Comentaris

    Powered by LifeType