Comunicació UGT

11 Oct, 2007

La UGT critica el col·legi de metges per carregar a l'usuari la culpa dels problemes de la sanitat

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 11:34

capEl nostre sindicat considera que els problemes derivats de la gestió els han de resoldre l'Administració i els professionals

La UGT de Catalunya valora molt negativament les declaracions fetes ahir pel president del Col·legi de Metges de Barcelona, per carregar als ciutadans i les ciutadanes els problemes del sistema sanitari català, entre ells, la manca de professionals. En opinió de la nostra organizació, els dèficits sanitaris derivats de la gestió han de ser resolts per l'Administració i els professionals sanitaris.


D'altra banda, el nostre sindicat considera que al president del Col·legi de Metges de Barcelona, Miquel Bruguera, sembla no interessar-li que la ciutadania tingui una oferta de serveis sanitaris àmplia, pública i de qualitat, i sembla defensar més els interessos de un model privat.

Considerem que recòrrer a l'argument del copagament és recurrent però falaç, quan Espanya continua a la cua de la UE en inversió en sanitat respecte al seu PIB. És tot un acte de cinisme demanar a l'usuari que es responsabilitzi d'una part del finançament de la sanitat quan l'Administració no està fent una inversió comparable als altres països.



Comentaris

    Powered by LifeType