Comunicació UGT

11 Oct, 2007

La UGT aconsegueix autobusos per als 150 treballadors de correus de la Sagrera traslladats

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 16:06

buzon1El nostre sindicat desconvoca les concentracions de treballadors i els talls a l'entrada de l'obra de la futura estació de l'AVE

La UGT de Catalunya ha desconvocat les concentracions de treballadors i els talls a l'entrada de l'obra de la futura estació de l'AVE de la Sagrera, després d'arribar aquest matí a un principi d'acord amb la Direcció Territorial de Correus. L'empresa s'ha compromès, tal com exigia el nostre sindicat, a posar autobusos per als 150 treballadors de Correus que seran traslladats a oficines de la Zona Franca i l'Hospitalet quan s'enderroqui el centre de la Sagrera on treballen. Concretament, hi haurà dues sortides d'autobusos per torn.

De totes maneres, s'ha creat una Comissió de Seguiment i Control per acabar de negociar els temes que resten pendents i que la UGT de Catalunya reivindica: la concreció dels horaris i de la ubicació de les parades dels autobusos, la compensació als treballadors pel temps de trasllat i la garantia de manteniment de l'antiguitat de la plantilla. Els representants del nostre sindicat a Correus esperen que la direcció mantingui la voluntat de negociació.

El pavelló de Correus de La Sagrera serà enderrocat properament amb motiu de les obres de la nova estació de l'AVE. Tot i conèixer aquesta decisió des de fa temps, la direcció territorial ha mantingut la plantilla en unes dependències que no reunien els mínims requeriments per al desenvolupament de les seves tasques -situació que la UGT de Catalunya ha denunciat en nombroses ocasions davant la Inspecció de Treball- i no s'ha avingut a donar cap resposta sobre quin seria el futur dels treballadors de la planta. La setmana passada, la direcció va informar de l'abandó precipitat de les instal·lacions i del trasllat dels treballadors i les treballadores a dos centres de Correus situats en la Zona Franca i a l'Hospitalet, sense efectuar cap tipus de negociació sobre les noves condicions laborals de la plantilla.



Comentaris

    Powered by LifeType