Comunicació UGT

27 Set, 2007

La UGT destaca la tasca realitzada pels professionals de l'Hospital Vall d'Hebron durant l'apagada

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 18:30

valldhebrong.064La Federació de Serveis Públics de la UGT de Catalunya vol destacar la professionalitat dels treballadors i les treballadores de l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, després que un incendi en la xarxa elèctrica interna deixés a les fosques l'hospital més gran de Catalunya el passat divendres 21 de setembre.

Els responsables de sanitat del nostre sindicat volen transmetre el seu reconeixement públic a la plantilla de l'Hospital de la Vall d'Hebron, que supera els 6.000 empleats, així com a la direcció del centre sanitari per la coordinació de la crisi.

Tot i que encara no s'ha restablert al 100% la normalitat al centre hospitalari, la UGT de Catalunya destaca la tasca realitzada pels professionals del centre durant aquest episodi. En moltes ocasions, els treballadors han acudit voluntàriament a l'hospital fora de les seves hores estipulades per ajudar en tot allò que podien perquè els pacients i usuaris del centre poguessin ser atesos amb la major diligència i rapidesa possibles, percebent en menor mesura les incidències elèctriques que l'hospital ha patit en els darrers dies.



Comentaris

    Powered by LifeType