Comunicació UGT

20 Jul, 2007

La UGT denuncia que correus d'Abrera acumula cartes des d'abans de les eleccions municipals

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 12:52

LA DIRECCIÓ PROVINCIAL DE CORREUS IGNORA LA SITUACIÓ DE DESBORDAMENT -57 CONTENIDORS PLENS DE CARTES I 200 PAQUETS ACUMULATS-, I NO REFORÇA LA PLANTILLA

La situació de Correus a Abrera és caòtica, i així ho han advertit els representants de la UGT de Catalunya a la Jefatura provincial de Correos y Telégrafos. L'oficina d'Abrera acumula un total de 57 contenidors plens de correspondència i 200 paquets que no hi caben a l'oficina i arriben fins al carrer. Tot i l'informe remès per la UGT de correus a la direcció, aquesta no ha donat cap mena de resposta ni aportat cap solució per a resoldre la situació lamentable del servei a Abrera.

L'amuntegament de cartes afecta totes les seccions, però molt especialment a la nº1(casc antic), amb 5 contenidors plens, a la nº 3 (zona Polígon Barcelonès, Sant Armengol i Urbanització Can Amat), amb 12 contenidors, i la secció 4 (Zones de les Carpes, Can Villalba, Santa María de Villalba, carretera d'Olesa i polígon industrial), amb 40 contenidors, 15 dels quals són plens de correspondència d'abans de les eleccions.

La UGT de Catalunya denuncia la deixadesa constant que pateix la carteria d'Abrera. A més d'aquests grans acumulacions, la manca de personal fa que durant tot l'any l'oficina només pugui repartir la correspondència de totes les seccions cada dos o tres dies. En aquest sentit, el sindicat recorda que la Directiva de la Comunitat Econòmica Europea referida a la prestació dels serveis de correus exigeix que el repartiment de la correspondència es faci diàriament.

Davant d'aquesta situació, la UGT de Catalunya ha exigit a la direcció provincial de Correus que dimensioni la plantilla que treballa a l'oficina d'Abrera el més aviat possible, a fi que els seus habitants puguin tenir un servei digne.



Comentaris

    Powered by LifeType