Comunicació UGT

19 Jul, 2007

La UGT denuncia que un dels sindicats d'empresa d'El Corte Inglés de Plaça Catalunya grava les reunions del comitè sense consentiment

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 09:59

La UGT de Catalunya denuncia que el sindicat minoritari a El Corte Inglés de Plaça Catalunya (Barcelona), sindicat afí a l'empresa, ha gravat les reunions del comitè d'empresa sense consentiment, tal i com s'ha reconegut en la reunió celebrada aquest matí amb els diferents portaveus sindicals, a més de la presidenta i del secretari del comitè del centre, per signar l'acta que torna a donar validesa als drets dels delegats sindicals, tal i com reconeix la Llei Orgànica de Llibertat Sindical (veure nota nº53).

Novament, aquest "departament sindical" d'El Corte Inglés deixa de manifest la seva manca d'ètica, agreujada per l'ús immoral que ha fet d'aquestes gravacions en presentar-les davant del cap de personal del centre de Plaça Catalunya.

Per a la UGT de Catalunya, aquest escandalós cas torna a demostrar la connivència entre El Corte Inglés i els sindicats d'empresa que treballen dia a dia per garantir els beneficis de la companyia i no els drets dels treballadors, com constitucionalment tenen establert. Des de la UGT de Catalunya ens preguntem si aquest és el marc de relacions laborals que vol el cap de Recursos Humans d'El Corte Inglés de Catalunya.

El nostre sindicat estudiarà prendre les mides legals oportunes per evitar que aquest tipus accions tornin a repetir-se.



Comentaris

    Powered by LifeType