Comunicació UGT

03 Jul, 2007

La UGT obté importants èxits en les eleccions sindicals a empreses públiques de la Generalitat

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 11:34

La UGT de Catalunya s'ha imposat en les eleccions sindicals celebrades recentment a diferents empreses públiques depenents de la Generalitat de Catalunya.

Així al Laboratori General d'Assajos i Investigacions (LGAI), el nostre sindicat manté la majoria absoluta que fins ara tenia (13-0). A la COPCA, el Consorci de la Promoció Comercial de Catalunya, on no s'havien convocat mai eleccions sindicals, la UGT de Catalunya ha obtingut la totalitat del comitè d'empresa (9 delegats dels 9 que formen el comitè). I el nostre sindicat també ha aconseguit els 9 membres del comitè del CIDEM, el Centre d'Innovació i Desenvolupament Empresarial, format anteriorment per 9 delegats independents.

D'altra banda, al CIRE - Centre d'Iniciatives per a la Reinserció, partint d'un comitè on la CCOO gaudia de la majoria absoluta (5-0), la UGT de Catalunya capgira el resultat i obté 4 dels 5 membres del comitè d'empresa. A l'Agència d'Avaluació de Tecnologia i Recerca Mèdiques, el resultat també ha estat favorable al nostre sindicat, que ha aconseguit els 5 membres del comitè; així com a Promotor d'Exportacions Catalanes, S.A., on es feien eleccions sindicals per primera vegada i on la UGT de Catalunya ha aconseguit 1 membre d'1.

Aquests excel·lents resultats demostren el suport que rep la UGT de Catalunya en el seu objectiu de dur un sindicalisme plural i proper als treballadors i les treballadores de la Generalitat de Catalunya i de les seves empreses públiques.



Comentaris

    Powered by LifeType