Comunicació UGT

18 Jun, 2007

La UGT és força majoritaria a MC Mutual en les primeres eleccions sindicals electròniques de l'estat

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 12:30

La mútua d'accidents de treball, resultat de la fusió de Midat i Cyclops, compta amb 2.000 treballadors a l'Estat, 800 a Catalunya

La UGT de Catalunya s'ha imposat a les eleccions sindicals que s'han celebrat en les darreres hores a la mútua d'accidents de treball i malalties professionals, MC Mutual. La mútua, que és el resultat de la fusió entre les mútues Midat i Cyclos al 2006, compta amb 2.000 treballadors i treballadores, uns 800 a Catalunya. En total, als diferents centres de Catalunya, la UGT ha obtingut 24 delegats; CCOO, 13; i la USOC, 5. Destaca especialment el comitè de la central de la mútua a Barcelona, on el nostre sindicat ha obtingut els 13 delegats que s'escollien per al comitè. A l'estat, la UGT de Catalunya també ha aconseguit un ampli avantatge, situant-se en primera posició amb 44 delegats, mentre CCOO se situa en segon lloc amb 28 delegats.

Però al marge dels excel·lents resultats aconseguits pel nostre sindicat, les eleccions de MC Mutual tenen també un gran significat perquè es tracta de les primeres eleccions sindicals d'arreu de l'Estat que s'han realitzat via electrònica. Aquesta iniciativa, impulsada per la UGT de Catalunya, facilita als treballadors que no hagin de desplaçar-se per triar els seus representants i evita que se sentin coartats a l'hora d'exercir el seu vot.



Comentaris

    Powered by LifeType