Comunicació UGT

29 Mai, 2007

El Corte Inglés continua posant traves a les mares que treballen en els seus centres

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 12:24

La secció sindical de la UGT farà d'intermediària en el cas d'una treballadora a qui no se li concedeix la reducció de jornada

El Corte Inglés continua posant tot tipus de dificultats a les treballadores dels seus centres, sobretot si a més de ser dones són mares, tal i com ha denunciat la UGT de Catalunya en reiterades ocasions.

El nostre sindicat representarà davant l'empresa els drets d'una treballadora del centre de Plaça Catalunya que, des de fa una setmana, vol sol·licitar la reducció de jornada i que encara no ha pogut ni tan sols formalitzar la seva sol·licitud. La treballadora ha intentat en diverses ocasions parlar amb la persona encarregada del personal, però sempre ha rebut com a resposta que "està ocupada". Per aquesta raó, la treballadora ha intentat que les secretàries d'aquest encarregat signessin un resguard que confirmés que havia desat la seva sol·licitud, però aquestes s'han negat adduint que havia de ser lliurat directament a la persona responsable. En un últim intent, la treballadora ha fet enviar un burofax però, un cop rebut, no s'ha acceptat adduint errors en l'adreça.

Davant la impossibilitat de rebre cap resposta a la seva petició de reducció de jornada, la UGT de Catalunya intentarà mediar amb l'empresa per buscar una resposta per aquesta treballadora. Un cop més, la nostra secció sindical es veu obligada a fer d'intermediària per aconseguir que els treballadors dels centres d'El Corte Inglés puguin gaudir dels seus legítims drets en el seu de lloc de treball, en particular en el cas de les mares treballadores que veuen com l'empresa vulnera en nombroses ocasions els seus drets com a treballadores.



Comentaris

    Powered by LifeType