Comunicació UGT

16 Mai, 2007

La UGT de Catalunya amenaça amb noves mobilitzacions si no hi ha un canvi d'actitud en la patronal

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 12:16

La Federació del Metall, Construcció i Afins (MCA) de la UGT de Catalunya i el sindicat comarcal de Tarragona agraïm la gran participació i la manca d'incidents demostrada pels treballadors i les treballadores del sector metal·lúrgic de la província de Tarragona que van seguir de manera massiva la vaga del passat 11 de maig.

La situació de bloqueig en què es troba actualment la negociació del Conveni del Metall de la Província de Tarragona està provocada per la manifesta irresponsabilitat i la nul·la voluntat d'acord d'una part de la patronal, que pretén justificar el seu dèficit de gestió a costa del just increment salarial dels seus treballadors i treballadores. Per als sindicats és irrenunciable la implantació de la nova escala salarial al conveni.

Les organitzacions sindicals continuarem la lluita per les legítimes reivindicacions i per un conveni provincial digne per als treballadors i les treballadores de Tarragona del sector, i per això continuarem amb les mobilitzacions. Si no es produeix un important canvi d'actitud en aquesta part de la patronal que no vol negociar, ells seran els únics responsables de la situació que provoquen.



Comentaris

    Powered by LifeType