Comunicació UGT

09 Mai, 2007

Els delegats i delegades de la UGT de Catalunya aproven en referèndum la signatura del conveni del metall de Barcelona

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 16:00
El nostre sindicat, l'únic que sotmet la signatura de convenis provincials a la votació dels delegats i delegades, destaca molt positivament l'alta participació (72%)

Els delegats i les delegades de la UGT han aprovat amb el seu vot la signatura per part del nostre sindicat del Conveni del Metall de la Província de Barcelona. La UGT ha realitzat 8 referèndums, un a cadascuna de les comarques de la província de Barcelona i aquest matí s'ha realitzat l'escrutini de les votacions. En total, el 64,49% dels vots han estat favorables a la signatura del conveni, el 34,51% han estat contraris i l'1% dels vots han estat en blanc.
El nostre sindicat es mostra molt satisfet per l'alta participació dels nostres delegats i delegades, que ha estat del 72%, per sobre del mínim del 70% marcat a les resolucions congressuals de la Federació del Metall, Construcció i Afins de la UGT de Catalunya (MCA).
La UGT de Catalunya és l'únic sindicat que recull a les seves resolucions congressuals (12è Congrés Nacional, juny de 2005) que la signatura d'un conveni provincial ha d'estar aprovada prèviament dels delegats i delegades del nostre sindicat afectats per aquell conveni. La participació i la transparència, com demostra aquest fet, són dos dels principals valors que la UGT de Catalunya defensa i practica en la seva activitat diària.



Comentaris

    Powered by LifeType