Comunicació UGT

18 Abr, 2007

Nova acta d'infracció a El Corte Inglés, aquest cop per les reduïdes dimensions de la zona de consigna del centre de Plaça Catalunya

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 11:35

La Inspecció de Treball ha aixecat una nova acta d'infracció a El Corte Inglés després de comprovar les reduïdes dimensions de la zona de Consigna al centre de Plaça Catalunya. Segons el pla aportat per la direcció de l'empresa, l'alçada fins al sostre és de 2,3 metres, molt per sota dels 2,5 m. requerits en la normativa vigent. Així mateix, la cambra de gestió de comandes, amb una superfície de 13,57 metres quadrats, és insuficient si es té en compte la presència habitual de 4 treballadors, amb les 4 cadires i taules de treball respectives (de 60 cm. d'ample), la taula amb el fax-copiadora, i una prestatgeria-arxivador de 114 cm. d'alçada i 50 cm. d'ample, així com la terminal de cobrament i un prestatge amb ordinadors ocupat. Comptant amb la superfície ocupada pels mobles, l'espai restant no supera els 2 metres quadrats per treballador. D'altra banda, la zona de comandes tampoc compleix el nivell mínim d'il·luminació dictat per la normativa.

Per això, la Inspecció de Treball ha aixecat una acta d'infracció a El Corte Inglés per no complir amb les condicions generals de seguretat i salut en els llocs de treball a la zona de Consigna del centre Plaça Catalunya.



Comentaris

    Powered by LifeType