Comunicació UGT

15 Mar, 2007

La inspecció de treball requereix a la direcció d'El Corte Inglés que lliuri la documentació als delegats de prevenció

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 19:40

Un cop més, la Inspecció de Treball torna a donar la raó
a la UGT de Catalunya

La Inspecció de Treball ha requerit a la direcció d'El Corte Inglés que lliuri les pertinents còpies de documentació a cadascun dels delegats que formen part del Comitè de Seguretat i Salut.

Després que la Inspecció de Treball requerís a la companyia que posés cadires ergonòmiques a les caixeres i que la sentenciés per l'ús indegut d'un local annexa com a magatzem, la UGT de Catalunya ha manifestat a l'Inspector que, de forma sistemàtica i permanent, la direcció s'ha negat a lliurar la documentació necessària als delegats de prevenció. Aquesta negativa impedeix el desenvolupament de la seva tasca i entorpeix l'activitat del propi Comitè de Seguretat i Salut.

Aquesta situació es produeix de manera intencionada per l'empresa. La UGT de Catalunya porta anys sol·licitant aquesta informació i ja havia lliurat una còpia del criteri tècnic de la Direcció General de Treball, exigint el lliurament d'aquesta documentació. L'empresa ha ignorat, fins al moment, aquestes sol·licituds i el compliment d'aquestes directrius.



Comentaris

    Powered by LifeType