Comunicació UGT

08 Mar, 2007

El Corte Inglés impedeix la distribució d'un full informatiu de la secció sindical d'UGT

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 16:59
En aquest full informatiu, la UGT de Catalunya volia explicar a la resta de treballadors el resultat d'una reunió informativa
La secció sindical de la UGT de Catalunya al centre Hipercor-Meridiana (Barcelona) ha denunciat El Corte Inglés davant la Inspecció de Treball per la vulneració del desenvolupament de les tasques sindicals que li són pròpies.
En concret, la secció sindical (formada per 6 delegats de la UGT de Catalunya) ha denunciat que la direcció del centre va impedir que es distribuís un full informatiu sobre la reunió del comitè celebrada el dia 2 de març. En la denúncia presentada aquest matí a la Inspecció de Treball, la secció sindical posa de manifest que els fets denunciats vulneren els drets establerts per la legislació vigent i que atempten clarament el dret a informar els treballadors i les treballadores.
Aquesta és una nova mostra de la persecució sindical que constantment pateixen els delegats i les delegades de la UGT de Catalunya als diferents centres comercials de El Corte Inglés.


Comentaris

    Powered by LifeType