Comunicació UGT

02 Mar, 2007

La UGT denuncia que el Corte Inglés de Plaça Catalunya fa ús indegut d'un local tancat que és emprat com a magatzem

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 14:59

La Inspecció de Treball es personarà aquesta tarda al centre

La Inspecció de Treball visitarà aquesta tarda les instal·lacions del centre comercial d'El Corte Inglés a la plaça Catalunya, a instància d'una denúncia presentada per la UGT de Catalunya i on es denuncia que la companyia ha estat fent ús indegut d'un edifici que va comprar ara fa uns anys i que s'està utilitzant com a magatzem.

El Corte Inglés va comprar aquest edifici (les instal·lacions de l'antic Banco Atlántico del carrer Fontanella) ara fa uns anys. No ha fet cap tipus de reforma ni l'ha inclòs en el centre de treball de plaça Catalunya. Tot i així, aprofitant que l'edifici està connectat amb el celobert del centre comercial, la companyia porta tot aquest temps fent-ne ús com "magatzem", sense que aquest estigui subjecte a l'evaluació de riscos laborals i sense que ni tan sols estigui inclòs en el pla d'evacuació i emergència.

Per aquesta raó, els responsables de prevenció de riscos laborals de la UGT de Catalunya al centre han posat a la Inspecció de Treball en coneixement d'aquest fets, denunciant que aquest local no reuneix les condicions mínimes per treballar-hi i que això pot perjudicar l'activitat laboral diària dels seus treballadors i treballadores.

La Inspecció de Treball visitarà aquesta tarda el centre. Restem a l'espera de la resolució que d'aquesta visita se n'extregui.



Comentaris

    Powered by LifeType