Comunicació UGT

23 Oct, 2007

Manifestació conjunta a Barcelona dels treballadors de Mercedes, Frape Behr i Sysmo

Notes de premsa, Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 10:08

fotomaniugt1En total són més de 800 treballadors i treballadores que es poden quedar sense feina

Demà dimarts, 23 d'octubre, les plantilles de Daimler - Mercedes Benz, Frape Behr i Sysmo es manifestaran conjuntament a Barcelona per protestar contra el tancament de les seves empreses. Els treballadors i les treballadores sortiran de la Plaça Universitat a les 10.30 hores i marxaran fins a la Plaça de Sant Jaume.

Daimler - Mercedes Benz (Bon Pastor, Barcelona)

La plantilla de Daimler - Mercedes Benz al poligon industrial del Bon Pastor, a Sant Andreu (Barcelona), continuen amb les mobilitzacions en protesta per l'anunci el passat 5 d'octubre del tancament de la planta, que ocupa 420 treballadors i treballadores, i l'externalització de la producció.


Fraper Behr (Zona Franca, Barcelona)

La plantilla de Frape Behr tornarà a sortir demà al carrer per lluitar contra el tancament de la planta de la filial del grup automobilístic alemany a la Zona Franca (Barcelona), dedicada a la fabricació de productes de transferència tèrmica. El 25 de setembre, l'empresa va presentar un expedient de regulació d'ocupació que afecta a la totalitat de la plantilla, de 295 empleats.


Sysmo (Abrera, Baix Llobregat)

Després de setmanes d'incertesa, finalment la direcció de Sysmo, a Abrera (Baix Llobregat) ha anunciat al Comitè d'Empresa que presentarà properament concurs d'acreedors, després que Volkswagen retirés la comanda del pont posterior del Seat Ibiza. El tancament de l'empresa deixarà sense feina 120 treballadors i treballadores.



Comentaris

    Powered by LifeType